2. místo na Gastronomických slavnostech v Litomyšli

Žáci 1. ročníku Marek Dvořáček a Ondřej Jánoš z oboru vzdělání Kuchař–číšník se v sobotu 21. května 2022 zúčastnili v rámci Gastronomických slavností M. D. Rettigové v Litomyšli soutěžní přehlídky gastronomických škol s tématem „Bramborové škubánky“. Soutěžním úkolem bylo připravit v časovém limitu 50 minut […]

Voňavé odpoledne s domovem mládeže

Ve středu 18. května jsme společně navštívili Mýdlotéku paní učitelky Sejkorové. Po vyučování jsme se vydali menší procházkou do Zářecké Lhotky. Nejprve nás paní učitelka seznámila se vším, co výroba mýdla obnáší po praktické, ale i po ekonomické stránce. Poté jsme si i sami vyzkoušeli […]

Výsledky z náhradního termínu přijímacích zkoušek 2022

Výsledky z náhradního termínu Přijímaček 2022 zpřístupněny na dccertis.cermat.cz 18. května 2022 Výsledky Přijatí po náhradním termínu – 1. kolo přijímacího řízení pro maturitní obory  

Choceňský Český den proti rakovině

Český den proti rakovině, 25. ročník, proběhl 11. května 2022. Naši žáci se opět sbírky aktivně zúčastnili. Šest odhodlaných mladých lidí ve žlutých tričkách, žáků druhého ročníku Veřejnosprávní činnosti a třetího ročníku Cestovního ruchu, se vydalo do ulic města Chocně. Počasí k nim bylo vstřícné. […]

Carvingová soutěž v Třebíči

Ve středu 11. května 2022 se žákyně 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář Barbora Dostálová a Adéla Vondráčková zúčastnily 18. ročníku soutěže „JUNIOR SHOW – MELOUNOVÝ ŠAMPIONÁT 2022“ v Třebíči. Tradičně tuto soutěž pořádá Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč ve spolupráci s firmou CZECH CARVING […]

Státní zkoušky ze zpracování textu

V úterý 3. května konalo 26 studentů druhých ročníků oboru Obchodní akademie státní zkoušky ze zpracování textu. Pod vedením zkušební komisařky Heleny Zaviačičové studenti 30 minut zpracovávali text s korekturami a s pravopisnými jevy. Nakonec zkoušku úspěšně vykonalo 21 studentů, což nám přijde jako velmi […]

2. kolo přijímacího řízení pro učební obory

Vyhlášení 2. kola pro učební obory květen 2022 Kritéria přijetí pro učební obory 2. kolo květen 2022

CR3 úspěšně absolvovala baristický kurz!

Ve dnech 5. a 6. května se 26 studentů CR3 zúčastnilo baristického kurzu. Pod vedením zkušeného baristy Tomáše Zahradila jsme se seznámili s klasickými metodami přípravy kávy jakými jsou například espresso, cappuccino či café latté, ale i s alternativními metodami přípravy kávy v džezvě, French […]

1 2 3 4 5 6 78